Thursday, August 4, 2011

barokat+ramadhan terakhir

0355pm
4/8/2011

kab.ba.ro.kab.ta.alip.nun~
keberkatan~

bulan pose ni..
mmg byk keberkatan~
maka berdoalah byk2~
insyaAllah dimakbulkan~

p/s:skang ni mohon spy dimurahkan rezeki~
yolah..pas raya dh nk bukak sem
duit byk nk pkai~
moto kesayangan lagi..barang2 die kne gak nk tuka spena raya ni~
huhu!

so..kje dh byk org offer~tp,,adoyai!npe la ad sikap memilih?
lalalalalala
kerjalah!

spena dok rumah ni~
pas terawikh
lgsg x lepas tgk cter RAMADHAN TERAKHIR!
yup!sgt2 bez cter ini~lbh2 lagi driver 2~
sping die drive kete tuan die..die dpt juga ceramah kat tuan die yg ingin bertaubat..
note:kpd kita jgak yg menonton~

0400pm
4/8/2011
tabik spring sama itu driver~

4 comments:

Siti Nur Amirah said...

hadi..tringat ade akak tu kat ktm..nak eja jawi...kap alip wau nga..ternganga2 gak la pk..pastu die duk ulang byk kali la...ape die..last2 rupanya dia nak kata keling..laa kak...kap lam ya ngaa laa..huhuuhu..kesian org melayu tak reti eja jawi..nak kena ngadu kat berahim ali ni..perkasa tak boleh biarkan org2 melayu yg tak reti eja jawi ni..huhu;'p

Syajaratul Durr Bt Azizi said...

weh..aku pon tgk gak cite ni...best2..insaf skit2..aku suke anak laki dia tu..hensem...hahahaha...:)

hadi! said...

amirah:uishkkk!ksiannye mcm 2 kan?
klo cam2..hg la ngajar jawi mcm dlm cter bujang lapok 2~kui3!
durr:hahaha~yg nsem 2 plak yg hg tgk..ishk3!haha

Budak Kampung Jamuan said...

waaa tak sangka membe ak ni layan cite mcm ni.. tabekkk deh